All that she wants

is to have time to celebrate her success

Säg hej och välkommen hem

Låter du själen visa vägen? Lyssnar du till din intuition och magkänsla? Som själsprenör gör jag det i allra högsta grad. 

För inte alls så längesen fick jag till mig att jag skulle släppa taget om webbdesign och fokusera på mina Vildkvinna-tjänster jag skapar. Så snart jag hade gjort det kände jag en enorm lättnad över att ha mindre att tänka på och kunna rikta in mig på det som verkligen lockade. Men det hann bara gå en litet tag så fick jag andra tecken på att det kanske inte var exakt så som universum hade tänkt. Jag fick med andra ord revidera mitt beslut och fundera lite djupare vad som hade skett.

Insikten var att det egentligen inte var tjänsten i sig som skavde utan det utrymme jag hade gett den. Det gav mig i alla fall en push att se över det hela och göra om det så det passar min livsfilosofi bättre.

Så jag valde att leka lite och så föddes denna idé ett lite annorlunda sätt att göra det på. Jag vill nämligen bjuda in mera magi och spiritualitet i tjänsten.

Är du en kvinna på väg att starta företag eller som redan har ett men som behöver en ny uppdaterad plats att synas på, som letar ett själfullt samarbete för att kunna bära den bästa frukten fram? Då har du kommit rätt. Välkommen hem.

 

Det här är för dig som

▼ Är kvinna och företagare

▼ Är själfull 

▼ Är redo att dela sin gåva till världen

▼ Vill nå ut med sitt budskap

▼ Vill synas bättre

▼ Vill vara unik

Är du redo att kliva in och kliva fram ta ett steg i rätt riktning? 

Hur vore det för dig om du fick möjligheten att tjäna 18,000 kr och få en uppdaterad look, en sammanhållen design på dina sociala kanaler och en sprillans ny webbsida? 

Om du bor i tex Region Västernorrland så kan du söka en utvecklingscheck och få upp till 80% stöd! Det är ju helt fantastiskt! 

Jag tycker alla som kan ska utnyttja detta för det är verkligen en möjlighet att ta tag i det där som ligger och skaver. Det du vill göra men inte har tid eller lust till. 

 

 

Säger du ja till att skapa magi med mig?

Jag erbjuder dig en helt ny look, en grafisk profil och mediekit. En uppdaterad version av dig ditt 2:0. Dessutom en sprillans ny webbsida.

Ett pangpang paket för endast 20,000 kr + moms och söker du checken betalar du alltså ENDAST 2,000 kr! Det är ju gaaalet! 

Om du säger JA! Kontakta mig direkt via messenger eller Telegram messenger! 

Det här är för dig som har något unikt att erbjuda världen, en gåva som du vill dela med andra. Det här är din plats att kunna visa det du har för ditt folk som snart ska hitta till dig. För de har nog väntat. 

 

Erika i Rå
Erika Olofsson Rå 222 880 30 Näsåker
info@erikaira.se
Innehar F-skattsedel samt momsregistrerad ©Erikaira.se 2020

 

Share This