Att släppa taget

av | okt 2, 2019 | blogg

Jag är så sjukt glad att ÄNTLIGEN få skriva detta! Ibland behöver man verkligen låta det få ta tid att inte göra förhastade beslut men också veta vad riktningen ska gå istället innan man släpper taget. Jag har ett tag känt att det skavt med just webbdesign inte själva designadet det är ju kul men det är allt tekniskt bakom som följer med. Det bästa hade varit att bara få designa och låta någon annan göra resten. Men jag ville verkligen ge de en ärlig chans och jag hade ju också lagt ner en hel del pengar på det. Det lustiga är att jag väljer att släppa precis när en drömklient bokar ett uppdrag. Kanske var det just det jag behövde för det fick mig att inse att jag vill jobba med drömklienter på annat sätt, mera djupgående. Som tur är förstår hon helt och fullt och var till och med glad att få vara den som hjälpt till att ta beslutet. Tack Marja. <3

Men som du säkert vet ibland behöver man släppa taget för att komma vidare. Jag behöver fokusera på det som verkligen får mitt hjärta att vibrera. Jag vill fördjupa mig i fotograferandet, jag vill fördjupa mig i relationer med drömklienter, jobba djupare, ha mera ceremonier, bjuda in mera magi i mitt jobb. Och jag står just nu i ett skifte. Det känns så tydligt. Där jag verkligen lämnar gamla mönster och värderingar. För att kliva in i något helt annat. Just idag är jag liksom on fire, hela kroppen vibrerar, jag vill så mycket jag måste tygla mig själv lite hehe. Det är en härlig känsla i alla fall. 

Så om du läser detta och varit sugen på att boka in foto speciellt Vildkvinna så hör av dig! Jag väntar på dig <3 Under tiden ska jag fortsätta skapa det som kommit till mig, ha kul och njuta! 

Kärlek & Ljus Erika 

.