Erika 2.0

av | maj 28, 2019 | blogg | 2 Kommentarer

Efter helgens retreat med mig själv och min företagssjäl tillsammans med Kirsi och fyra andra fantastiska kvinnor kan jag lugnt påstå att jag nått en högre dimension. Inte bara själsligt utan på flera sätt. Det finns något extra magiskt när kvinnor möts på det här sättet, i en trygg gemenskap, där allt är tillåtet.

 ▲

Jag var offline och samtidigt uppkopplad till något högre, saker föll på plats och nya ideér spirade med stöd och inspiration av varandra utforskade vi många områden och tog tillbaka vår egen unika kraft. Jag har sedan en tid känt ett slags kall som jag inte kunnat sätta ord på, men den här helgen damp det ner som en klar vision från himlen. Det är något helt annat från det jag gör idag med det involverar själ och hjärta, gemenskap och samhörighet, cykler och ceremonier. Nu vågar jag äntligen se vad det är och det känns så himla stort så stort jag måste nypa mig själv lite först. Behöver växa in i detta nya låta det formuleras, skapas i det tysta.

  ▲

Jag är galet tacksam att få denna möjlighet att utforska det som spirar inom mig. Att låta det få ta plats och ge näring, att sätta mig själv i det främre rummet att kasta mig ut i det okända, att hitta hem. 

När jag är redo ska jag berätta mera!