Vildkvinna

En fotosession som väcker ditt inre väsen till liv

Vem är du när du är ditt sanna jag? Vilket uttryck har ditt sanna jag? Har du lust att leka med din fantasi och vilda längtan? Tänk om du skulle få ett foto på dig själv när du är i ditt sanna jag, ditt levande väsen – din inre vildkvinna. Det fotot påminner dig om vad som finns där inne i dig och som längtar att få komma ut, fotot kan vara fin inspiration och vägledning på din unika väg här i livet.

 Jag tror att du som vill komma till mig förstår vad jag pratar om för du är redan på väg, du har lämnat ditt gamla jag för att utforska det nya, det nya i att kunna uttrycka dig fritt, att möta dina rädslor och bejaka dina skuggor.

Nu lanserar jag en ny spännande fototjänst som jag är så exalterad att få dela med dig! Nämligen Vildkvinna en fotosession som väcker ditt inre väsen till liv. Det är en inbjudan till att fota dig/er på en naturkraftig plats här i Näsåker där jag bor. Hit har människor kommit sedan tusentals år tillbaka och vid Nämforsen finns fantastiska hällristningar som talar om denna plats. Här finns magiska bakgrundsmiljöer som inger kraft och inspiration till att du som står i centrum ska få komma till sitt rätta uttryck.

Den här tjänsten tänker jag passar en mindre grupp om 2-3 kvinnor, men även dig som vill ge dig själv något extra fint, kanske är ni några vänner som vill göra något roligt tillsammans eller företagare med några anställda. 

Så här ser upplägget ut på ett ungefär:

 

Räkna med att det tar en halv dag, tider kan variera beroende på om du vill ha den magiska morgonen eller gyllene kvällen som extra krydda.

Vi ses på uttalad tid och börjar med en ceremoni för att komma in i rätt stämning och väcka ditt väsen till liv. Du byter även om till de kläder du valt att ta med dig som du känner att du kan stå i din kraft i. När tiden känns rätt sätter vi igång med fotograferingen! Är ni en grupp så tar jag bilder på er alla tillsammans samt enskilt. Ni har på förhand bestämt vilken typ av bakgrund ni vill ha, den kraftiga Nämforsen, den magiska skogen, den mystiska älven eller någon av de fantastiska badplatserna Spegeldammen eller Åkvisslan.

När vi är klara samlas vi igen för att sluta cirkeln och tacka moder jord för sin gåva till oss. 

 

Är du redo att möta din vildkvinna?

I paketet ingår 5 utvalda bilder vardera varav en utskriven. Du väljer alltså en av de fem utvalda att få på print från en rekommenderad fotoleverantör. Du får även alla fem på fil som du får använda som du vill. Jag förbehåller rätten att endast visa de bilder jag anser håller bra standard.

Självklart kan du köpa till fler bilder om så önskas.

Leverans av bilder 2-3 veckor. Betalning sker innan uppdraget påbörjats och eventuella tillköp tillkommer på faktura efteråt.

 

Så här ser fotosessionen ut:

 Inledningsceremoni för att väcka våra väsen
▼ Fotografering invid vald naturplats
▼ 
5 utvalda bilder
▼ 
1 utskrift 30×40
▼ 
Beräkna cirka 4 timmar beroende på hur många ni är.

✭ boka Vildkvinna ✭

Det känns superkul att få erbjuda denna upplevelse! Jag tror det kommer bli fantastiskt roligt att få göra detta med underbara kvinnor från när och fjärran.  Om du är intresserad och vill veta mer eller redo att boka direkt kontaktar mig via formuläret nedan eller e-post info@erikaira.se

 

Om du/ni reser långväga så finns det möjlighet att boka boende här.

 

Jag är tillgänglig större delen av sommaren förutom v.31 då det är Urkult. Dels brukar det vara fullt upp den veckan men så är det även mycket folk i krokarna och det kan bli svårt att göra detta ostört. Men om du reser upp för just Urkult kan givetvis ändå höra av sig så får vi se om det går att lösa.

 

 

Privatpersoner ink. moms

1 person      2500 kr
2 personer 4500 kr
3 personer 5500 kr

Företag ex. moms

1 person      2800 kr
2 personer 4900 kr
3 personer 5900 kr

Kontakta mig här nedan eller skicka e-post till info@erikaira.se

7 + 12 =

Kontakta mig här nedan eller skicka e-post till info@erikaira.se

7 + 12 =

Erika i Rå Erika Olofsson Rå 222 880 30 Näsåker
Innehar F-skattsedel samt momsregistrerad ©Erikaira.se 2019

Prenumerera på värdebrev 

Share This