Vildkvinna

En fotosession som väcker ditt inre väsen till liv

Vem är du när du är ditt sanna jag? Vilket uttryck har ditt sanna jag? Har du lust att leka med din fantasi och vilda längtan? Tänk om du skulle få ett foto på dig själv när du är i ditt sanna jag, ditt levande väsen – din inre Vildkvinna. Det fotot påminner dig om vad som finns där inne i dig och som längtar att få komma ut, fotot kan vara fin inspiration och vägledning på din unika väg här i livet.

 Jag tror att du som vill komma till mig förstår vad jag pratar om för du är redan på väg, du har lämnat ditt gamla jag för att utforska det nya, det nya i att kunna uttrycka dig fritt, att möta dina rädslor och bejaka dina skuggor.

Nu lanserar jag en ny spännande fototjänst som jag är så exhalterad att få dela med dig! Nämligen Vildkvinna en fotosession som väcker ditt inre väsen till liv. Det är en inbjudan till att fota dig/er på en plats där du känner att du får kraft. Denna plats är alltid i naturen, det kan vara i en magisk skog, vid en trollbindande sjö, ett kraftfullt vattendrag eller kanske på en blomstrande äng. Eller om du vill komma hit till vackra Näsåker, med många fina kraftplatser att besöka. 

Den här tjänsten tänker jag passar en mindre grupp om 2-3 kvinnor, men även dig som vill ge dig själv något extra fint, kanske är ni några vänner som vill göra något roligt tillsammans eller företagare med några anställda. 

 

Det här är för dig som:

▲ Vill möta möta moder jord och hennes element

▲ Vill släppa taget om en kostym som inte passar längre

▲ Vill öppna upp för den villkorslösa kärleken till sig själv och andra

▲ Vill våga vara sitt sanna jag och leka med uttryck

▲ Vill fånga sitt väsen på bild och rama in

▲ Vill visa världen den hon är

▲ Vill väcka sitt inre väsen

▲ Vill inspirera andra

▲ Är det vilda vackra

 ❤︎

Så här ser upplägget ut på ett ungefär:

 Räkna med att det tar en halv dag beroende på hur många ni är förstås.

Vi kommer överens om tid och plats. 

Vi ses på uttalad tid och börjar med en ceremoni för att komma in i rätt stämning och väcka ditt väsen till liv. Vi tänder om möjligt en eld där vi kan släppa taget och bjuda in. Men också hålla oss varma när kylan kryper på, det finns även värmande dryck. Under cermonin kommer du renas och guidas till att koppla samman dig med moder jord. Om det inte är för kallt så byter du även om till de kläder du valt att ta med dig som du känner att du kan stå i din kraft i.

När tiden känns rätt sätter vi igång med fotograferingen! Är ni en grupp så tar jag bilder på er alla tillsammans samt enskilt. För att hålla värmen när det blir kallare kommer jag bjuda in till rörelse och kanske även sång. Under fotograferingen av enskilda så kan övriga hålla elden vid liv. 

När vi är klara samlas vi igen för att sluta cirkeln och tacka moder jord för sin gåva till oss. Då får du även dela med dig vad du tar med dig från sessionen. 

Att tänka på: 

Ta med varma kläder och sköna skor gärna något som är enkelt att dra på om det är lite kyligt under fotograferingen. 
Ska vi vara på klippor etc. så stadiga skor är att föredra om vi inte kan vara barfota. 

Ha gott om tid före och efter fotograferingen att landa och tona in/ut. 

 

Är du redo att möta din vildkvinna?

Fotosessionen

I paketet ingår 5 utvalda bilder vardera varav en utskriven. Du väljer alltså en av de fem utvalda att få på print från en rekommenderad fotoleverantör. Du får även alla fem på fil som du får använda som du vill. Jag förbehåller rätten att endast visa de bilder jag anser håller bra standard.

Självklart kan du köpa till fler bilder om så önskas.

Leverans av bilder 2-3 veckor. Betalning sker innan uppdraget påbörjats och eventuella tillköp tillkommer på faktura efteråt.

 

Detta får du:

 Inledningsceremoni för att väcka våra väsen
▼ Fotografering invid vald naturplats
▼ 
5 utvalda bilder
▼ 
1 utskrift 30×40
▼ och en hemlig gåva

✭ boka Vildkvinna ✭

Det känns superkul att få erbjuda denna upplevelse! Jag tror det kommer bli fantastiskt roligt att få göra detta med underbara kvinnor från när och fjärran.  Om du är intresserad och vill veta mer eller redo att boka direkt kontaktar mig via formuläret nedan eller e-post info@erikaira.se

 

Om du/ni reser långväga så finns det möjlighet att boka boende här.

Vill du hellre att jag kommer till dig? Kontakta mig så ser vi på möjligheten till det. Då tillkommer milersättning. 

 

Privatpersoner ink. moms

1 person      2,500 kr
2 personer 4,500 kr (2,250 p/p)
3 personer 6,000 kr (2,000 p/p)

Företag ex. moms

1 person      2,500 kr
2 personer 4,900 kr (2,450 p/p)
3 personer 6,900 kr (2,300 p/p)

Kontakta mig här nedan eller skicka e-post till info@erikaira.se

9 + 13 =

Share This