Hej och tack för att du tagit dig tid

Vid det här laget hoppas jag att att du fått en idé om vem jag är och vad jag kan erbjuda. Kanske känner du för att ta nästa steg och kontakta mig för ett första möte. 

Ja, jag vet det är läskigt. Speciellt om en är ny ute på “marknaden”, eller om ekonomin är skral. Men vet du, om det känns bra för dig så ska du höra av dig för känns också du bra för mig så kommer resten att lösa sig. Det är jag övertygad om.

Även om du inte tror det så är jag en helt vanlig människa som tagit sina första stapplande steg till att förverkliga sin dröm. Nu finns det liksom ingen återvändo. För övrigt så bor jag bor sedan 2014 i en by som heter Näsåker, 4 mil utanför Sollefteå i Ångermanland, Västernorrlands kommun. Hit flyttade jag med sambon då vi som så många andra var trötta på storstadslivet och sökte efter något lite mera stillsamt och så närhet till naturen förstås. Att lämna allt och starta om var inte så svårt som vi trodde för vi blev varmt välkomnade på denna nya plats som skulle bli vårt hem. Jobb hittade vi också ganska fort och med låga omkostnader kunde vi välja att jobba mindre och ha mer tid till annat, något som var en viktigt del i att flytta.

Men trots att jag bor så långt ifrån allt så bor jag så himla centralt. För med dagens teknik så finns inga hinder här kan jag nå hela världen samtidigt som jag lutar mig tillbaka och ser ut över ängarna. Jag är precis på den plats jag ska vara.

Varma hälsningar

Erika

Erika i Rå
Erika Olofsson Rå 222 880 30 Näsåker
info@erikaira.se
Innehar F-skattsedel samt momsregistrerad ©Erikaira.se 2020

 

Share This