Lansering av Vildkvinna

av | jun 10, 2019 | blogg

Tjihoo! Äntligen är det dags att låta denna roliga idé få komma till världen. Som jag skrev i mitt förra inlägg så är det mycket som händer inom mig just nu. Jag expanderar på alla plan och det är så fruktansvärt vackert men också lite läskigt. Så många nya ideér och tankar som spirar att det är nästan svårt att hålla fokus.

Därför behöver jag låta denna nya tjänst få komma till uttryck nu så jag kan jobba vidare med andra projekt som behöver mera tid att få växa fram. Grundidén till denna tjänst som jag valt att kalla Vildkvinna – en fotosession som väcker ditt inre väsen till liv, kom för några år sedan efter en ceremoni med några vackra kvinnor här i Näsåker. Jag ville fota dem ute i naturen i sin kraft med de otroligt vackra kläder de hade på sig då under ceremonin. Men det blev bara en idé i tankestadiet som behövde tid att gro i lugn och ro.

Så efter en coachingsession med bästa Kirsi där vi pratade om vilket som skulle bli mitt nästa steg under tiden jag arbetar fram det som kommer senare så var det just denna som ville komma ut ur sitt näste. Och helt plötsligt så föll alla bitar på plats allt blev så lätt så är som det ska kännas när man är på rätt spår. Det känns galet kul och jag vet att du som känner samma kommer få en upplevelse utöver det vanliga.

Är du nyfiken på vad det handlar om? Klicka här så kommer du dit!

Jag hoppas få porträttera massor av fantastiska vildkvinnor denna sommar! Är det du en av dem?