Om mig

 

Kul att du hittat hit! Erika heter jag och det här är min hemsida tillika mitt företag,  min plats i etern dit jag hoppas nya potentiella kunder ska hitta till och kanske är just du en av dem.

Jag bor sedan 2014 i en by som heter Näsåker, 4 mil utanför Sollefteå i Ångermanland, Västernorrlands kommun. Hit flyttade jag med sambon då vi som så många andra var trötta på storstadslivet och sökte efter något lite mera stillsamt och så närhet till naturen förstås. Att lämna allt och starta om var inte så svårt som vi trodde för vi blev varmt välkomnade på denna nya plats som skulle bli vårt hem. Jobb hittade vi också ganska fort och med låga omkostnader kunde vi välja att jobba mindre och ha mer tid till annat, något som var en viktigt del i att flytta. Efter några år som timvikare och deltidsanställd på Urkult gjorde jag slag i saken i höstas och startade eget efter att ha drömt om det i många år. Men att ta det där lilla steget kan ju ibland kännas så stort och läskigt men det var faktiskt inte det – det var rätt helt enkelt.

Efter att ha avslutat mina allra första projekt är jag nu redo att ta mig an något nytt. Och jag söker något specifikt, nämligen att få göra en hemsida. Drömmen är att hitta dig som kanske nyligen startat företag och behöver synas på nätet, eller kanske har du en befintligt sida du vill göra om helt, kanske vill du börja blogga mera seriöst, eller så har du en produkt du behöver marknadsföra.

Oavsett vad så tänker du en hemsida med enkel design, lättillgänglig och användarvänlig. Du kanske har några grundidéer till hur sidan ska se ut men behöver hjälp och guidning framåt.

Låter det intressant? Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig så snart jag kan!

varma hälsningar

Erika

Foto

Text & Layout

4 + 15 =

Köp min fotokonst

Jag säljer ett urval av mina foton på Printler gå gärna in och kika!

 

Erika i Rå – Erika olofsson Rå 222, 880 30 Näsåker e-post erika.olof@gmail.com This site is run by @erikaira.se