Tankar om kläder och uttryck

av | jun 18, 2019 | blogg

Så kul att så många är intresserade av Vildkvinna! Det känns verkligen som ett hedrande uppdrag att få fota just din Vildkvinna att få vara med och locka fram henne ur gömmorna. För jag tror de flesta av oss håller henne lite i skymundan medan vi visar det lite mer “polerade” jaget utåt. På min egen upptäcktsfärd genom livet inser jag mer och mer hur jag vill bryta ner den fasad jag byggt upp den är inte sann längre och gör ingen nytta, jag vill leva mera ärligt, skita i normer och tillrättalägganden, vara sårbar och ändå sätta tydliga gränser.

✭✭

Jag märker hur jag ändrar min klädstil, mera lediga kläder inte så genomtänkt utan mer på känsla. Jag vill kunna andas fritt, röra mig fritt. Jag borstar sällan håret, sminkar mig inte, rakar inte armhålor, ben eller bikinilinje längre, är lite småskitig för det mesta och jag älskar det! Och ibland vill jag göra precis tvärtom, klä mig i rena fina kläder, ta på lite mascara och noppa mina ögonbryn men då gör jag det för mig själv och ingen annan.

Jag vet att just kläder säger så mycket om vem vi är eller vill vara. Därför vill jag nu utmana dig som går i “Vildkvinnatankar” att släppa idén om att hitta den perfekta klädseln, tänk om du skulle kunna uttrycka ditt sanna väsen iklädd endast ett vitt lakan, eller ett gammalt urtvättat linne. För det handlar ju egentligen inte om det tyg du sätter på kroppen, det handlar om din inre kraft som ska komma ut och blomstra. Det sitter i ditt ansiktsuttryck din posering och allt det där andra som bara kommer när allt känns bra.

Med det vill jag också säga att jag kan ju inte lova att ditt vilda vackra kommer ut just denna gång, det kan bero på så många saker, vilken energi en är i, det som hänt timmarna innan fotosessionen osv. Men för att komma in i rätt stämning så kommer vi ha en ceremoni där vi släpper taget om förväntningar och föreställningar och istället bjuder in det oväntade, det kanske blir lite dans, lite sång någon form av rörelse för att bli av med stagnerad energi.

Vi bjuder in alla elementen och fotar i alla väder – med undantag för hällregn och åska mest för att min kamera inte klarar det såvida det inte finns skydd att stå under. Men vädret kan vi ju inte styra så vi får välkomna det som kommer. Samma gäller en strålande solig dag då är det inte alltid så bra fotoförutsättningar så det blir lite extra utmanande helt enkelt.

Om du har några frågor så är du välkommen att skicka ett mail eller höra av dig på messenger!

❤︎