skapa ordreda

och meningen med allt

Förmedla rätt med känsla

Att sätta ord på det en vill förmedla är inte alltid så enkelt. Du vill skapa innehåll som håller kvar läsaren en lite stund extra och som i sin tur leder till en aktiv handling. Ett enkelt “gilla”-klick, en delning eller allra bäst en faktisk kommentar.

Jag har erfarenhet av copywriting, att skriva kärnfullt innehåll som engagerar. Allt handlar om vad du vill förmedla, vilka kunder eller besökare du vill locka. Detsamma gäller layout, att skapa ett innehåll till en fysisk produkt som är en fröjd för ögat, lätt att förstå och ta till sig. Det behöver inte vara så krångligt, det handlar om att skapa en balans som fungerar.

Jag som kreatör hjälper dig att få till det där budskapet, förmedla känslan och förhoppningsvis bidra till att du och ditt företag kan blomstra.

 

Copywriting

I dag har läsaren inte tid att stanna upp och läsa långa texter på webben, du måste kunna säga det du vill förmedla med några korta kärnfulla texter. Det ska vara enkelt och lättillgängligt.

  • Jag hjälper dig snitsa till dina texter på din hemsida, din annons eller annat material som du vill locka kunder med.
  • Jag lär dig lite om SEO, sökordsoptimering.

Pris: 500 kr/h. ex.moms 

Layout

Att göra en annons behöver inte vara svårt men att göra en som skapar intresse är inte lika lätt. Jag har erfarenhet att skapa annonser och andra designmaterial som foldrar, flyers, affischer och programblad.

Pris: 500 kr/h. ex. moms

Jag kan också erbjuda paketpris med både copywriting och layout, eller om du vill göra en folder så kan jag ge ett bestämt pris utefter dina önskemål.

 

Uppdragsgivare

Nipakademin

Jag fick i uppdrag att färdigställa ett påbörjat projekt för Nipakademin. Uppdraget bestod i att skriva de artiklar som saknades, leta bilder, korrläsa, göra klart de sidor som var tomma. resultatet blev en skrift på 16 sidor som delades ut på Nipakademins tio-års jubileum.

Kulturflödet / Urkult

Ideellt uppdrag

Att skapa en affisch för Malin Spjuths debutalbum och min egen fotoutställning.

Vänsterpartiet Sollefteå

Ideellt uppdrag

Att skapa en affisch för kommande evenemang den 8 mars 2018.

Köp fotokonst

Jag säljer ett urval av bilder på Printler

Erika i Rå Erika Olofsson Rå 222 880 30 Näsåker Copyright Erikaira.se 2018
Mail to: erika.olof@gmail.com