Låt mig hjälpa dig med text & design

– Så att du kan fokusera på det du är bäst på

Text & layout

Vad kan jag hjälpa dig med?

Du vill skapa innehåll som engagerar, lockar kunder, nya besökare eller fler “gilla”-klick. Du förstår värdet i att göra det enkelt och lättillgängligt för läsaren/kunden.

Jag har erfarenhet av copywriting eller reklamtext, att skriva kärnfullt innehåll som engagerar. Allt handlar om vad du vill förmedla, vilka kunder eller besökare du vill locka. Detsamma gäller layout, att skapa ett innehåll som är en fröjd för ögat, lätt att förstå och ta till sig. Det behöver inte vara så krångligt, det handlar om att skapa en balans som fungerar.

Tillsammans med dig funderar vi på vad du vill uppnå vilka kärnvärden du står för, vem din potentiella kund eller besökare är. Därefter funderar vi på färg och form, passande typsnitt, mjuk eller hårt.

Jag skapar något efter dessa förutsättningar och vi samarbetar tills du är nöjd. Tillsammans skapar vi något alldeles unikt.

Vill du veta mer, skicka ett mail så kan vi prata vidare!

4 + 9 =

Copywriting

I dag har läsaren inte tid att stanna upp och läsa långa texter på webben, du måste kunna säga det du vill förmedla med några korta kärnfulla texter. Det ska vara enkelt och lättillgängligt.

  • Jag hjälper dig snitsa till dina texter på din hemsida, din annons eller annat material som du vill locka kunder med.
  • Jag lär dig lite om SEO, sökordsoptimering.

Pris: 500 kr/h

Layout

Att göra en annons behöver inte vara svårt men att göra en som skapar intresse är inte lika lätt. Jag har erfarenhet att skapa annonser och andra designmaterial som foldrar, flyers, affischer och programblad.

Pris: 500 kr/h

Jag kan också erbjuda paketpris med både copywriting och layout, eller om du vill göra en folder så kan jag ge ett bestämt pris utefter dina önskemål.

Kontakta mig så pratar vi vidare! 

Skribent

Jag har erfarenhet att skriva artiklar och annat som skribentuppdrag.

Pris: 400 kr/h

Uppdragsgivare

Nipakademin

Jag fick i uppdrag att färdigställa ett påbörjat projekt för Nipakademin. Uppdraget bestod i att skriva de artiklar som saknades, leta bilder, korrläsa, göra klart de sidor som var tomma. resultatet blev en skrift på 16 sidor som delades ut på Nipakademins tio-års jubileum.

Vänsterpartiet Sollefteå

Ideellt uppdrag

Att skapa en affisch för kommande evenemang den 8 mars 2018.

Kulturflödet / Urkult

Ideellt uppdrag

Att skapa en affisch för Malin Spjuths debutalbum och min egen fotoutställning.

2 + 14 =

Köp min fotokonst

Jag säljer ett urval av mina foton på Printler gå gärna in och kika!

 

Erika i Rå – Erika olofsson Rå 222, 880 30 Näsåker e-post erika.olof@gmail.com This site is run by @erikaira.se