Mina Tjänster

En själfull företagare söker likasinnade

Vet du en sak har jag lärt mig, när jag blygsamt startade mitt företag 2017 var min största rädsla att få kunder som jag inte skulle kunna hjälpa. Vad menar jag med det undrar du? Jo, att jag trodde att jag skulle behöva tacka ja till alla som ville köpa mina tjänster. Så galet visst?!

Jag tror det beror på att vi är inlärda att göra karriär, vara tillgängliga och inte säga nej. Med den känslan kunde jag inte driva mitt företag, det kändes fel och fruktansvärt tråkigt. Så jag hittade ett annat sätt det jag nu anammat. Nämligen att rikta mig till just dig, du där som precis som jag vill något mer än att bara göra business. Du vill skapa något som lämnar goda avtryck. Som skapar mening, som hjälper och bidrar till en bättre värld. 

Med denna nya vetskap vet jag vilka jag ska samarbeta med, resten får söka sig vidare. Talar du samma språk som mig? Vill du nå ut till dina själsklienter? Då har du kommit rätt. Så glad jag blir att du hittat hit. <3 

Webbdesign

En intuitiv hemsida som speglar
dig och ditt företag.

Foto

Själfulla bilder som visar vem du är
och vad du gör.

Text & layout

Hjälp att få fram ditt unika budskap, samt fysiska produkter och annat.

Uppdragsgivare

Workspace Utsikten

I Näsåker där jag bor ska det snart öppna ett co-working ställe som jag själv kommer att nyttja. jag har fått i uppdrag av föreningen att skapa en ny webbsida samt fysiska produkter som denna poster. 

Kulturflödet / Urkult

Ideellt uppdrag

Att skapa en affisch för Malin Spjuths debutalbum och min egen fotoutställning. Jga har även fotat bilderna till Malins album.

Händer för dig

Camilla som driver Händer för dig anlitade mig att fota bilder på hennes massageverksamhet. Dels lite produktbilder men också självklart bilder på massage som hon kan använda till hennes hemsida och annat.

Nipakademin

Jag fick i uppdrag att färdigställa ett påbörjat projekt för Nipakademin. Uppdraget bestod i att skriva de artiklar som saknades, leta bilder, korrläsa, göra klart de sidor som var tomma. resultatet blev en skrift på 16 sidor som delades ut på Nipakademins tio-års jubileum.

Urkult

Är en folk- och världsmusikfestival som sedan 1995 hållit till i Näsåker, Ångermanland. Festivalen lockar människor och musik från olika delar av världen, det är en familjefest för alla åldrar och där det utöver musik finns ett stort utbud av aktiviteter, kurser, mat och underhållning.

Uppdraget var att uppdatera deras hemsida utan att tappa “Urkultkänslan” att förenkla och göra den mera tillgänglig, samt mobilanpassa den.

Klicka på loggan så kommer du till sidan.

Vänsterpartiet Sollefteå

Ideellt uppdrag

Att skapa en affisch för kommande evenemang den 8 mars 2018.

Kontakta mig här nedan eller skicka e-post till info@erikaira.se

10 + 6 =

Erika i Rå Erika Olofsson Rå 222 880 30 Näsåker
Innehar F-skattsedel samt momsregistrerad ©Erikaira.se 2019

Prenumerera på värdebrev 

Share This