Vildkvinna-retreat

en helg att utforska ditt inre väsen

Den 26 – 29 september i Näsåker, Ångermanland Nya datum för våren kommer! 

Anmäl dig här

“Deep within she could hear the whispers of her soul, a voice so familiar it felt like coming home…” 

Det är dags att kalla in er, vildkvinnor som vandrar själens väg. Hit till en uråldrig samlingsplats för folk i alla tider, att leta upp dina gamla fotspår som leder dig in i ditt heliga tempel där din visdom finns. Det här blir en helg att komma ner på jorden, grunda för att förankra dig, stanna upp och lyssna in. En helg för dig och din själ tillsammans med andra vildkvinnor, en helig cirkel där vi kan vara oss själva helt och fullt. Ärligt och vackert.

Välkommen!

 

Jag är bortom denna jord så glad att få presentera denna retreat! Det har legat och marinerat ett tag och efter en förfrågan om att fota Vildkvinna med chans till övernattning så landade allt på plats. För många läs de flesta 😉 av er bor ju i andra delar av landet därför vill jag erbjuda något lite mera djupgående och transformerande. Inte bara får du chansen att komma hit till nipornas land du får ta del av uppväckande ceremonier, mjukgörande yoga, uppiggande rörelse, vacker natur och god vegetarisk/vegansk mat.

Tillsammans utforskar vi det vilda vackra inom dig och oss alla som deltar, vi skapar en helig cirkel, en trygg plats att utforska på. För det är i cirkeln vi ser varandra, ger varandra plats, där vi möts på lika villkor och där allt får finnas.

Själva fotograferingen kommer ske under ceremonier och workshops för att du ska få se dig själv när du är i din kraft. Det kommer bli MAGISKT! Jag kan nästan lova att du kommer få se din transformation på bild denna helg.

Den här helgen är för dig, för mig och alla andra som vandrat före oss och de som kommer efter.

Om du känner dig kallad då är det meningen att du ska komma.

 

Så här tänker jag mig upplägget på ett ungefär: 

Vi börjar på torsdag eftermiddag kl 17 med incheckning och genomgång av helgen. Därefter äter vi en god middag och avslutar med att öppna cirkeln och lära känna varandra. Resten av dagarna är våra enda ¨någorlunda¨ fasta hålltider frukost, lunch och middag. Under dessa dagar så har du möjlighet att utforska Vildkvinnan i dig, det vilda vackra, på olika sätt, genom ceremonier, delningar i vår cirkel, egentid, meditation och workshops.

Fotografering kommer att ske under de olika aktiviteter som hålls dessa dagar och detta oavsett väder! (så länge jag kan använda kameran förstås) Det blir såklart en utmaning men jag tänker att det finns en mening med allt och är inte vädret som du önskar så finns det kanske något i det du behöver utforska. 😉

Detta är på ett ungefär hur jag ser att upplägget kan bli men DU är lika delaktig i utformningen därför så vill jag att vi tillsammans planerar in eventuella önskemål osv. Jag har lämnat utrymme för egentid så du kan vila, skriva, eller annat som du känner att du behöver.

Till min hjälp har jag två fina vänner som på sitt unika sätt kommer bidra med magi. Jag kommer presentera dem lite närmare inom kort! 

Det praktiska: 

Ni bor tillsammans i ett hus med sex bäddar där ni delar rum två och två. Huset ligger centralt beläget i Näsåker och har ljusa fräscha rum. Parkering finns.

Frukost delar vi upp så att ni turas om att fixa förutom fredagmorgon då det är yoga då serveras ni frukosten.
Det mesta av maten kommer att lagas åt er men vi kommer även tillsammans fixa någon eller några måltider. Det kan vara att vi ska äta ute eller någon middag vi gör ihop. Allt kommer finnas på plats.

▲ Sängkläder finns men ta med handduk (och ev. bastuhandduk)
▲ Ta med kläder för väder vi kommer vara ute mycket.
▲ Ta gärna med något varmt och mjukt till fötterna
▲ En Yogamatta
▲ Ta gärna med något som du tycker om, ett smycke, en sten eller klädesplagg
▲ Filtar kommer finnas
▲ Ni delar sovrum
▲ Vi hjälps åt att diska och ni turas om att laga frukost

Anmälan

Anmälan är öppen till den 10 sep kl 10.00

Anmälan görs via bokningsformuläret när du skickat anmälan får du en bokningsberäftelse om att betala in 1500kr för att behålla din plats. OBS Bokningsbekräftelse skickas först när minst tre Vildkvinnor anmält sig! 

Anmälan är bindande och gäller från det du har satt in bokningsavgiften på 1500 kr på kontot, när du fått bokningsbekräftelse ombeds du betala omgående.

Bokningsavgiften återbetalas inte om du ångrar dig eller får förhinder på annat sätt.

Restrerande belopp kommer på faktura och ska betalas senast den 20 sep 2019

Detta retreat är öppet för max sex deltagare!

Glöm inte fylla i ev. allergier eller preferenser.

Har du frågor? Skicka ett mail till info@erikaira.se

Retreaten hålls i Näsåker, Sollefteå kommun.

En helg för dig med allt detta att njuta av!

▲   Välkomstceremoni
▲   Mjukgörande yoga
▲   Naturmeditation
▲   Eldceremoni
▲   Trumresa
▲   Frigörande rörelse
▲   Bastubad och bad i älven för den hågade 😉
▲   Skön natur
▲   Den personliga resan som är unik för just dig
▲   God närproducerad mat vegetarisk/vegansk
▲   Samhörighet och delaktighet
▲   & Magiska Vildkvinnafoton!

PRIS & BOKA

Priset för detta retreat inkl. mat, boende, foto och alla aktiviteter är ENDAST 6800 kr (inkl. moms) då ingår även 5 utvalda Vildkvinnabilder som jag redigerat dock ej utskrift.

Observera att detta är ett introduktionspris för att det är första gången jag gör detta och för att det är kort datum.

Men hör här: De tre första som bokar betalar ENDAST 6200 kr (inkl. moms) 

***Alla som bokar kommer även få en personlig gåva från mig.***

När du klickar på knappen nedan kommer du till din bokningsanmälan. När de tre första anmält sig blir retreaten av, då får du en bokningsbekräftelse med info om betalning. För att garantera din plats omber jag dig betala 1500 kr så snart som möjligt! De resterande beloppet betalar du via faktura senast den 20/9-19

Anmälan stänger den 10 sep 2019

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Erika

Erika

Fotograf, kreatör & retreatvärd

Hej! det är jag som är Erika och grundare av detta retreat. Jag är snart 42 år och mamma till Ville 15 månader. Sedan jag klev in i moderskapet har jag känt en starkare längtan att få samla kvinnor och skapa ett space där vi kan lyfta varandra. Av egen erfarenhet vet jag att när kvinnor samlas på det här sättet uppstår något alldeles särskilt. Att det blev just Vildkvinna är ganska självklart för jag utforskar henne inom mig själv. För mig är hon den modiga, den livsfulla, den sårbara, den mystiska, den sensuella kvinnan som vågar ta plats. Något jag brottas med än i dag.

Att jag får hålla det här spacet är jag så tacksam för, att vi tillsammans kan stärka varandra, lära av varandra. I vanliga fall skulle jag ha fegat ur och tänkt att inte ska väl jag, men nu kör jag linan ut för jag tror så starkt på detta och jag är kallad att hålla det här. Så jag hoppas att du också känner dig kallad att komma hit till vår lilla by och kliva in i din personliga resa som vi gör tillsammans.

Kärlek & ljus 

Näsåker

Näsåker ligger cirka fyra mil väster om Sollefteå, Ångermanland. 

Här finns en Coop Nära, ett café, ett badhus, en mack och massa trevligt folk. 

Om du åker kollektivt så tänk på att landsbygdsbussarna inte går så ofta. Du kan kolla på DINTUR och buss 41. 

Kommer du med tåg så kan du åka till Kramfors och byta till buss där. 

Y-buss går till Sollefteå. 

Hör av dig om du behöver hjälp med resealternativ. 

Vad mer? 

Jo jag har tänkt att inför att vi ska ses så kommer jag öppna en Facebookgrupp där vi kan berätta lite kort om vilka vi är och var vi åker ifrån. Det blir också en plats att återkoppla efter resan och det som kanske skiftat. 

Så min vän, är du redo att kalla in hela dig? 

Svaret finns inom dig, om du är redo att ta emot det. 

Share This