Vildkvinna

För själfulla kvinnor som vill hitta sitt unika utryck

“Deep within she could hear the whispers of her soul, a voice so familiar it felt like coming home…”

 

Hej Vildkvinna!

Jag är så glad att du tagit dig hit för jag anar att det är av nyfikenhet 😉 För inte alls så längesedan var jag en kvinna som kände att något sakandes i mitt liv. Jag hade startat mitt företag, flyttat ut till landet och lämnat storstaden som jag inte trivdes i. Ja jag hade gjort ganska många av de saker jag drömt om. Ändå kände jag att något inte var riktigt rätt, ännu.

I hemlighet satt jag ofta och brände rökelse, drog några kort och följde spirituella inspirerande konton på Instagram. Tänkte att jag också skulle vilja vara intuitiv och inkännade. För det var ju inte jag. Eller? Med tiden började detta intresse få ta större plats och jag kände hur välgörande det var att sitta i stillhet på morgonen i min lilla ritual och att följa månens cykler och göra månceremonier med vänner. I samband med detta började jag också vilja klä av mig min kostym som andra klätt på mig, andras inflytande som från barndom präglat mig. Ja jag ville hitta mig själv mitt sanna jag. Den som kom fram lite då och då. Det var då jag hoppade på en ettårig kurs som kommit förändra så mycket. Dels har den gjort att jag träffat själssystrar som jag känner en oerhörd samhörighet med, men också att jag vill förändra mitt företag från grunden.

Jag kan inte längre ikläda mig en roll som inte känns sann. Jag vill absout inte driva företag på någon annans villkor. Jag vill göra det på mitt sätt och jag vill hjälpa andra kvinnor hitta sitt unika uttyck.

Därför har jag skapat VILDKVINNA det är för kvinnor som vill ge sitt sanna jag en plats. Alltså det jaget som inte är beroende av vad andra tycker och tänker. Som kan stå i sin egen kraft och förmedla det som ska förmedlas.

 

 

Vildkvinna Fotosession

Väck ditt inre väsen och låt ditt sanna jag får komma till uttryck. Det här är en fördjupande fotografering där vi arbetar med processer som kanske startas, gamla sår och ärr som behöver läkas. Det är frigörande, förlösande, energigivande och fantastiskt roligt. Läs mer här! 

Vildkvinna cirkel

kommer snart

Vildkvinna Retreat 

kommer snart

Vildkvinna workshop

kommer snart

Vildkvinna möhippa

kommer snart

Kontakta mig här nedan eller skicka e-post till info@erikaira.se

1 + 2 =

Erika i Rå
Erika Olofsson Rå 222 880 30 Näsåker
info@erikaira.se
Innehar F-skattsedel samt momsregistrerad ©Erikaira.se 2020

 

Share This