Själfull webbdesign

en hemsida som speglar dig

Visa vem du är 

Även om både Facebook och Instagram är bra utgångspunkter för att driva sitt företag så är en hemsida platsen där du samlar allt. Där dina besökare verkligen kan få veta vad du gör, få en känsla av vem du är och det du erbjuder. Därför är det viktigt att din hemsida känns som du, att den är tydlig och som leder besökaren vidare in. 

Idag kan alla skapa en hemsida, det finns mängder av gratisvarianter, och det kan ju vara bra om du behöver en snabbt och inte har så mycket pengar ännu. Det var så jag börjande och när jag hittade till det tema som jag använder idag så öppnades en hel ny värld. Men jag vet också hur OÄNDLIGT mycket tid jag lagt ner på att försöka få det som jag vill med olika gratisalternativ. Det går inte. Det landar alltid i att man måste köpa till det ena än det andra. Så jag har gått den långa vägen, det behöver inte du. 

Om du vill lägga din dyrbara tid på att utveckla ditt företag, boka kunder eller sälja produkter så är det mycket värt att faktiskt anlita hjälp till det som går. Det har jag försökt ta till mig under året som gått. Så går du och funderar på att du behöver en hemsida eller vill uppdatera en redan befintlig, tveka inte att höra av dig för ett första samtal. 

Ta första steget redan idag! 

 

Steg 1

Ta kontakt. Ta första steget genom att skicka ett mail till mig. Vill du hellre ringa? Då bokar jag gärna in ett samtal först. Du kan även ta kontakt via messenger.
E-post erika.olof@gmail.com
Messenger @erikaira

 

Steg 2

När du godkänt offerten och betalat in depositionen sätter vårt samarbete igång! Du bistår mig med det material och tillgångar jag behöver så att jag kan börja skapa din hemsida. Under tiden jag bygger kan du fundera på texter och bilder du vill ha på din sida. 

v

Steg 3

Under uppbyggnaden får du tre revisioner, så att du är med på det som händer, behövs det fler så löser vi det. När jag har ditt material lägger jag in det och justerar så som jag tycker passar. Men allt handlar om tycke och smak, så din åsikt är värdefull. 

Steg 4

Nu har vi kommit en bit på väg, de sista justeringarna är på plats och du ska äntligen få se din hemsida “live”. Nu får du känna lite på den och testa dig runt och eventuella ändringar görs. 

 

Steg 5

Lansering! Din hemsida går ut i världen. Nu är det upp till dig att sprida den till så många du kan. Du får även lära dig hur temat fungerar dels från min miniguide men även en live-genomgång på messenger. 

Steg 6

Under de fyra första veckorna finns jag tillgänglig för uppbackning. När fyra veckor gått återkopplar vi och ser hur det gått för dig och hemsidan. Därefter kan du fortsätta att boka support med mig eller om du vill ta hand om allt själv. Jag erbjuder ett förmånligt supportavtal så att du kan känna dig trygg att din hemsida är uppdaterad och säker. 

Ja jag vill boka en hemsida!

Ta första steget och boka ett samtal redan idag, för mig är det viktigt att vi båda klickar.


Detta får du:


☆ En personlig och tilltalande sida som känns som dig och ditt företag

☆ Tid för dig att lägga på det som du helst vill göra 

☆ Löpande underhåll och uppdateringar (om du väljer det)

 ☆ En genomtänkt design som känns modern och medveten

☆ En hemsida som uppfyller dina behov och som är lätt att förändra och som du kan lära dig använda

☆ Men framförallt slipper du slita ditt hår över allt det tekniska! Det tar jag och min kalufs hand om 😉  

Detta ingår:

✭ 1 – 3 huvudsidor (ex: start, om företaget, kontakt)
✭ Mobilanpassning
✭ Inläggsmall för blogg/nyheter
✭ 3 avtalade genomgångar
✭ Hjälp med ev. flytt eller import
✭ Installation av 3 standard gratisplugins 
✭ Enkel guide i att använda Divi
✭ 1 månads uppstartssupport (max 5h) 

Tilläggsval:

✭ Engelskspråkig sajt
✭ Webbshop be om kostnadsförslag
✭ Textredigering
✭ Fotografering
✭ Varje extra sida 600 kr (ex moms)
✭ *Grundsupport a´ 30 min per månad, inkulsive uppdatering av tema och tillägg. 200 kr (ex moms)

Divi – det som förändrade allt

– Jag designar utifrån ett premiumtema i wordpress som heter Divi, i detta tema har jag i stort sett fria händer att skapa sidan som önskat. Och bäst av allt jag behöver inte koda!

Du kan själv lära dig göra ändringar på din hemsida om du önskar det, jag gör grunddesignen och du kan lägga till och ta bort så som du önskar. 

Tillsammans hittar vi en smart och fungerande lösning för just dig och som jag kan leverera. Mina styrkor är att skapa en känsla när besökaren hittar till din sida, det handlar om färgval, bilder, utvalda texter osv.

Vill du veta mer, skicka ett mail så kan vi prata vidare!

✭ Din investering ✭

En hemsida designad för dig ➤

Ta chansen och få en hemsida som talar ditt språk och till din målgrupp. Jag gör verkligen inte hemsidor på löpande band, utan går in djupt inför varje projekt och känner in vad just du behöver. Hur kan jag möta dina behov på bästa sätt, vilka behov har din målgrupp.

Till bästa
möjliga pris

Grundkostnaden för en hemsida är endast 8,900 kr ex moms det är mycket prisvärt med tanke på vad du faktiskt får.

Kan det bli
bättre?

Tidsåtgången beror på mina övriga projekt vid tillfället, men jag föredrar att ha lite mera tid eftersom jag jobbar visuellt och intuitivt, vill absolut inte stressa fram något resultat. Däremot förutsätter jag att du avsätter tid för återkoppling så som vi kommer överens, du bistår också med det material jag behöver när jag ber om det.

Share This