Intuitiv webbdesign

jag skapar din drömmiga hemsida

En hemsida som speglar dig

För många hemsidan en viktig plattform. Där kan du samla allt som handlar om dig och det du erbjuder. Det ger potentiella kunder en inblick i vem du är och en känsla om det du erbjuder är något som får deras hjärta att säga ja!

Kanske är du som jag och vill göra allt själv, men då ska jag dela med mig en erfarenhet till dig; ta hjälp av andra så att du kan fokusera på det du är bra på! 

Och vad vill du ha? En sida som känns lite halvdan där du inte riktigt känner dig nöjd  (gissa vad – det göra jag aldrig 😉 eller en sida du gärna visar upp och som känns rätt i tiden?


Detta får du:

  • En personlig och tilltalande sida som känns som dig och ditt företag
  • Tid till att fokusera på det du är bra på (så gör jag grovgörat)
  • Allt serverat och klart det är bara att logga in och posta ditt första inlägg
  • Löpande underhåll och uppdateringar (om du väljer det)
  • Nya fräscha bilder på dig och ditt företag (från bildbank eller mig)
  • En hemsida som uppfyller dina behov och som är lätt att förändra och som du kan lära dig använda

– Jag designar utifrån ett premiumtema i wordpress som heter Divi, i detta tema har jag i stort sett fria händer att skapa sidan som önskat. Och bäst av allt jag behöver inte koda!

Tillsammans hittar vi en smart och fungerande lösning för just dig och som jag kan leverera. Mina styrkor är att skapa en känsla när besökaren hittar till din sida, det handlar om färgval, bilder, utvalda texter osv. Lite längre ner på sidan hittar du några prisförslag detta är uppskattade prisideér men allt beror ju på vad exakt du vill ha hjälp med.

Vill du veta mer, skicka ett mail så kan vi prata vidare!

Detta ingår:

✭ 1 – 5 sidor
✭ Mobilanpassning
✭ Inläggsmall för blogg/nyheter
✭ 3 avtalade genomgångar
✭ Hjälp med ev. flytt eller import
✭ 3 standard plugins
✭ Enkel guide i att använda Divi
✭ 4 veckors support från uppstart (max 5h)

Tilläggsval:

✭ Engelskspråkig sajt
✭ Webbshop
✭ Textredigering
✭ Fotografering
✭ Fler än 5 sidor
✭ Extra support

Hur går det till?

Efter ett inledande mail där du beskriver vad du behöver och önskar  ger jag förslag på hur jag skulle kunna hjälpa dig och hur jag jobbar. För att du ska få en god idé om hur jag visualiserar dina önskemål gör jag en moodboard som du får känna på om det känns rätt. Gör den det går jag vidare med att börja designa, alternativt funderar vidare och kommer med nytt förslag.

När vi är inne på rätt spår sätter jag igång! Allra oftast börjar jag att designa lokalt på min dator och de första utkasten blir screen shots du får e-postade till dig. När jag kommit en bit på väg och det är dags att lägga in bilder etc. då för jag över allt till den rätta webbadressen och färdigställer den där. 

Beroende på vad vi kommit överens om så skriver du eller jag texterna och väljer bilder. Innan lansering går jag igenom hur du sen själv arbetar med sidan, lägger in nya inlägg osv. Du får även en liten mini-guide som stöd! 

Under projektets gång kommer du få möjlighet att se sidan och känna in om det känns på rätt väg. För att det ska bli ett bra flöde så förutsätter jag att du avsätter tid att bistå med det material jag efterfrågar. Ett projekt tar normalt mellan 4-6 veckor förutsatt att inget oförusett uppstår. 

Bra att veta! Jag är introvert och föredrar att ha kontakt via mail eller messenger. Alt. att ses live om det går. Varför? Jo för att jag så lätt tappar tråden annars och känner av energier vilket kan få mig tappa energi och bli väldigt trött. 

Om något måste tas via telefon/skype så bokar vi in den tiden 🙂 

Tack för att du förstår ❤︎

 

✭ Din investering ✭

En hemsida designad för dig ➤

Ta chansen och få en hemsida som talar ditt språk och till din målgrupp. Jag gör verkligen inte hemsidor på löpande band, utan går in djupt inför varje projekt och känner in vad just du behöver. Hur kan jag möta dina behov på bästa sätt, vilka behov har din målgrupp.

Till bästa
möjliga pris 

Grundkostnaden för en hemsida är endast 8,500 kr ex moms (priset kommer höjas f.r.o.m 1/8-2019 till 9,900 ex moms) då ingår: upp till fem undersidor, moodboard, inläggsmall, mobilanpassning, hjälp med flytt, tre standard tillägg, guide till temat  och 3 genomgångar.

 

Kan det bli
bättre? 

Tidsåtgången beror på mina övriga projekt vid tillfället, men jag föredrar att ha lite mera tid eftersom jag jobbar visuellt och intuitivt, vill absolut inte stressa fram något resultat. Däremot förutsätter jag att du avsätter tid för återkoppling så som vi kommer överens, du bistår också med det material jag behöver när jag ber om det.

Känns det intressant och blir du nyfiken på att veta mer?

Sommarerbjudande! 

I augusti höjer jag priset på webbsidor då jag lägger ner mycket tid och kraft på dess design och funktion, därför ska du passa på att boka din sida nu innan 31/7-19 för att få det exklusiva paketpriset 7,900 kr ex moms! 

Så om du gått i hemsidestankar och är sugen på att göra slag i saken, tveka inte att skicka ett förutsättningslöst mail till mig. Önskar dig en varm och härlig sommar. 

Kontakta mig här nedan eller skicka e-post till info@erikaira.se

12 + 1 =

Kontakta mig här nedan eller skicka e-post till info@erikaira.se

11 + 6 =

Erika i Rå Erika Olofsson Rå 222 880 30 Näsåker
Innehar F-skattsedel samt momsregistrerad ©Erikaira.se 2019

 

Share This