Själfull webbdesign

en hemsida som speglar dig Intresseanmälan

Vad vill du att dina besökare ska tänka och känna?

För många hemsidan en viktig plattform. Där kan du samla allt som handlar om dig och det du erbjuder. Det ger potentiella kunder en inblick i vem du är och en känsla om det du erbjuder är något som får deras hjärta att säga ja!

Kanske är du som jag och vill göra allt själv, men då ska jag dela med mig en erfarenhet till dig; ta hjälp av andra så att du kan fokusera på det du är bra på! 

Och vad vill du ha? En sida som känns lite halvdan där du inte riktigt känner dig nöjd  (gissa vad – det göra jag aldrig 😉 eller en sida du gärna visar upp och som känns rätt i tiden?


Detta får du:

  • En personlig och tilltalande sida som känns som dig och ditt företag
  • Tid till att fokusera på det du är bra på (så gör jag grovgörat)
  • Allt serverat och klart det är bara att logga in och posta ditt första inlägg
  • Löpande underhåll och uppdateringar (om du väljer det)
  • Nya fräscha bilder på dig och ditt företag (från bildbank eller mig)
  • En hemsida som uppfyller dina behov och som är lätt att förändra och som du kan lära dig använda

– Jag designar utifrån ett premiumtema i wordpress som heter Divi, i detta tema har jag i stort sett fria händer att skapa sidan som önskat. Och bäst av allt jag behöver inte koda!

Tillsammans hittar vi en smart och fungerande lösning för just dig och som jag kan leverera. Mina styrkor är att skapa en känsla när besökaren hittar till din sida, det handlar om färgval, bilder, utvalda texter osv. 

Vill du veta mer, skicka ett mail så kan vi prata vidare!

Detta ingår:

✭ 1 – 3 huvudsidor (ex: start, om företaget, kontakt)
✭ Mobilanpassning
✭ Inläggsmall för blogg/nyheter
✭ 3 avtalade genomgångar
✭ Hjälp med ev. flytt eller import
✭ Installation av 3 standard gratisplugins 
✭ Enkel guide i att använda Divi
✭ 1 månads grundsupport* (280kr (ex moms) + 1 supporttimme värde 640kr (ex moms)

Tilläggsval:

✭ Engelskspråkig sajt
✭ Webbshop be om kostnadsförslag
✭ Textredigering
✭ Fotografering
✭ Varje extra sida 600 kr (ex moms)
✭ *Grundsupport a´ 30 min per månad, inkulsive uppdatering av tema och tillägg. 280 kr (ex moms)

Hur går det till?

Efter ett inledande samtal där du beskriver vad du behöver och önskar ger jag förslag på hur jag skulle kunna hjälpa dig och hur jag jobbar. Därefter ger du mig de inlogg etc. jag behöver för att sätta igång (om du redan har hemsida dvs.) Eller så hjälper jag dig fixa webbhotell etc. När det är installerat och klart sätter jag igång med designen. Eftersom jag går på känsla vet jag inte i förväg hur det ska se ut men när jag är nöjd med ett första utkast får du kika och lämna synpunkter. 

Beroende på vad vi kommit överens om så skriver du eller jag texterna och väljer bilder. Innan lansering går jag igenom hur du sen själv arbetar med sidan, lägger in nya inlägg osv. Du får även en liten mini-guide som stöd!

Under projektets gång kommer du få möjlighet att se sidan och känna in om det känns på rätt väg. För att det ska bli ett bra flöde så förutsätter jag att du avsätter tid att bistå med det material jag efterfrågar. Ett projekt tar normalt mellan 3-6 veckor förutsatt att inget oförusett uppstår.

Bra att veta! Jag föredrar att vi bokar tid för kontakt, gärna via zoom, annan videolänk eller telefon.

Tack för att du förstår ❤︎

 

Skicka en intresseanmälan

Om du är nyfiken på att anlita mig så fyll gärna i mitt frågeformulär så får jag en bättre bild av vad du önskar. Klicka på ikonen så kommer du till formuläret.

✭ Din investering ✭

En hemsida designad för dig ➤

Ta chansen och få en hemsida som talar ditt språk och till din målgrupp. Jag gör verkligen inte hemsidor på löpande band, utan går in djupt inför varje projekt och känner in vad just du behöver. Hur kan jag möta dina behov på bästa sätt, vilka behov har din målgrupp.

Till bästa
möjliga pris

Grundkostnaden för en hemsida är endast 8,900 kr ex moms då ingår: upp till tre undersidor, moodboard, inläggsmall, mobilanpassning, hjälp med flytt, tre standard tillägg, guide till temat  och 3 genomgångar.

 

Kan det bli
bättre? 

Tidsåtgången beror på mina övriga projekt vid tillfället, men jag föredrar att ha lite mera tid eftersom jag jobbar visuellt och intuitivt, vill absolut inte stressa fram något resultat. Däremot förutsätter jag att du avsätter tid för återkoppling så som vi kommer överens, du bistår också med det material jag behöver när jag ber om det.

Känns det intressant och blir du nyfiken på att veta mer?

Kontakta mig här nedan eller skicka e-post till info@erikaira.se

10 + 8 =

Kontakta mig här nedan eller skicka e-post till info@erikaira.se

3 + 7 =

Erika i Rå Erika Olofsson Rå 222 880 30 Näsåker
Innehar F-skattsedel samt momsregistrerad ©Erikaira.se 2019

Prenumerera på värdebrev 

Share This